Sari la conținut

Intrebari Frecvente (FAQ) despre Serviciile Soldia Web Design SRL

Servicii Generale

Oferim servicii complete de web design, inclusiv creare site-uri web, design grafic, promovare afacere, optimizare SEO si mentenanta.

Contacteaza-ne la contact@soldiawebdesign.ro sau la 0734 417 040 pentru a discuta nevoile tale si a incepe procesul de colaborare.

Un site web sporeste vizibilitatea online, atrage clienti noi, consolideaza brandul si ofera o platforma eficienta pentru comunicare.

Durata variaza in functie de complexitatea proiectului, dar ne straduim sa livram solutii eficiente si de calitate intr-un timp rezonabil.

Da, oferim servicii de design personalizat pentru a se potrivi cu identitatea si viziunea afacerii tale.

Costurile depind de cerintele specifice ale proiectului. Pentru o evaluare personalizata, solicita o oferta la contact@soldiawebdesign.ro.

Design si Functionalitati

Da, cream design-uri personalizate pentru a se potrivi cu brandul si obiectivele afacerii tale.

Oferim o gama variata de functionalitati, de la formulare si rezervari la integrarea magazinelor online si a elementelor multimedia.

Oferim servicii de design personalizat, luând în considerare elemente precum culori, logo-uri și grafică pentru a reflecta cu fidelitate imaginea și viziunea brandului tău.

Da, dezvoltam magazine online cu facilitati de plata si administrare eficienta a produselor.

Da, implementam strategii de optimizare SEO pentru o vizibilitate maxima in motoarele de cautare.

Desigur, integram si optimizam elemente multimedia pentru a spori atractivitatea site-ului.

Gazduire Web

Ne parteneriem cu btstelecom.ro, o firma specializata in gazduire web, pentru a furniza optiuni adaptate nevoilor specifice ale site-ului tau, garantand performanta si securitate.

Colaborarea ne permite sa oferim clientilor nostri acces la servicii de gazduire web profesionale si personalizate, asigurandu-le securitate crescuta si performanta optima.

btstelecom.ro furnizeaza suport tehnic dedicat pentru a gestiona orice intrebari sau probleme legate de gazduirea web, asigurandu-se ca clientii nostri beneficiaza de asistenta de calitate.

Da, putem crea solutii personalizate de gazduire web in colaborare cu btstelecom.ro, adaptate cerintelor unice ale afacerii tale.

Da, colaboram cu btstelecom.ro pentru a va oferi acces și la domenii premium, oferindu-va posibilitatea de a alege opțiuni exclusiviste si memorabile pentru afacerea dvs. online.

Gazduirea Domeniului

Colaboram strans cu btstelecom.ro pentru a furniza servicii complete de gazduire a domeniului, oferind o prezenta online stabila si sigura clientilor nostri.

Colaborarea ne permite sa oferim avantaje precum administrare simplificata, stabilitate si configurare personalizata a domeniului.

Oferim impreuna servicii complete de mentenanta si actualizari pentru a asigura functionarea optima si securitatea domeniului clientilor nostri.

Firma btstelecom.ro dispune de suport tehnic dedicat pentru a raspunde la orice intrebari sau probleme tehnice legate de gazduirea domeniului, asigurandu-se ca clientii nostri primesc asistenta prompta si eficienta.

Colaboram strans cu btstelecom.ro pentru a va oferi servicii complete de gazduire a domeniului. Acestia asigura o infrastructura robusta si suport tehnic dedicat.

Procedura de Facturare:

Procedam transparent si eficient. La finalizarea proiectului, facturam 100% din suma, fara a percepe avans inainte.

Emitem facturi pentru servicii precum Creare Site-uri Web, Creare Magazine Online, Creare Grafica, Promovare Afacere, Optimizare SEO si Mentenanta.

n acest caz, btstelecom.ro va va emite o factura preforma pentru aceste servicii, urmand sa va transmita factura originala ulterior prin email si SPV.

Factura noastra, specificand 100% din suma totala, este emisa spre finalul proiectului, in stadiul de aproximativ 75% finalizare.

Depinde de negocierile si acordul stabilit in faza de proiect. De obicei, procedam fara avans inainte si facturam la finalizarea proiectului.

Factura va contine detalii complete, inclusiv serviciile furnizate si acordul stabilit in faza de proiect, pentru a asigura transparenta si corectitudine.

Suntem disponibili pentru orice intrebari sau nelamuriri privind facturarea si oferim asistenta suplimentara pentru a va asigura ca procesul este usor de inteles.

Contact:

Puteti sa ne contactati prin intermediul urmatoarelor metode:

Suntem disponibili pentru convorbiri telefonice in intervalul de luni pana vineri, intre orele 08:00 si 17:00, Sambata de la ora 12:00 la ora 15:00.

Pentru raspunsuri rapide, ne puteti contacta prin WhatsApp sau telefon.

Suntem activi pe Facebook, Instagram, Tiktok, Youtube, Pinterest, X. Puteti sa ne trimiteti mesaje si sa interactionati cu noi aici.

Ne straduim sa raspundem prompt, iar timpul maxim de asteptare pentru un raspuns este de 24 de ore de la trimiterea mesajului.